Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

‘El passaport de l’ACO’, nova acció per promour el comerç local

índex2

30 de juny de 2020


L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) llança una nova campanya per promocionar el comerç de proximitat i local enmig de la crisi de la COVID-19 i, alhora, amb l’objectiu d’impulsar les vendes físiques als establiments associats de l’entitat. D’aquí que, aquest dimecres 1 de juliol arrenca ‘El Passaport de l’ACO’ una nova proposta comercial que arriba després de la bona resposta de l’Olot.Shopping. Permetrà sortejar 8 vals de 50 euros cada un per gastar en els comerços associats a l’ACO.

 

De l’1 al 16 de juliol, per cada compra superior als 15 euros en algun dels negocis associats a l’entitat, es podrà demanar el ‘Passaport ACO’ i, els botiguers, marcaran un segell en el seu document. Un cop es disposi de cinc segells – que han de ser de diferents botigues o negocis de la ciutat – podran acabar d’omplir el passaport amb les dades personals i entregar-lo a l’establiment o dipositar-lo en alguna de les 8 urnes que hi haurà repartides arreu de la ciutat. Per consultar les ubicacions de les urnes només cal visitar la pàgina web de l’Associació de Comerciants d’Olot, www.acolot.com.

 

El divendres 17 de juliol es portarà a terme el sorteig dels 8 vals de 50 euros. Els guanyadors disposaran fins al 27 d’agost per fer ús del seu val de regal.

 

Seguint les mesures de seguretat i sanitàries decretades per les administracions competents arran la COVID-19, els passaports els manipularan exclusivament els mateixos comerciants que s’encarregaran de marcar el segell al document amb les màximes precaucions. Els passaports no es podran deixar ni dipositar a sobre els taulells així com tampoc s’entregarà cap mena de documentació explicativa física. 

 

Les bases, els establiments participants així com les 8 urnes de punts de recollida es poden consultar a la pàgina web de l’entitat: www.acolot.com.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat