Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Enxampat in fraganti un lladre quan intentava robar en un establiment de la ciutat

Policia1

28 d'agost de 2020


La Policia Municipal d’Olot ha detingut a un home per un robatori amb força en un establiment comercial del carrer Sant Esteve. Els fets van succeir la passada nit de dimarts 25 d’agost a dimecres 26 d’agost quan els agents van rebre l’avís d’una veïna.

Ràpidament, els policies van desplaçar-se al lloc dels fets i van localitzar i identificar dues persones que es trobaven prop del comerç. Tot seguit, van comprovar que una altra persona encara es trobava a l’interior de l’establiment. Amb el suport d’una patrulla de Mossos d’Esquadra, els agents van aconseguir aixecar la porta d’accés i van detenir el lladre, in fraganti, a l’interior del comerç.

El detingut es va colpejar de forma voluntària amb l’interior del vehicle policial mentre era traslladat a la comissaria. Per aquest motiu, va ser traslladat a l’Hospital Comarcal d’Olot i la Garrotxa on, un cop realitzada la revisió mèdica, va quedar detingut a les dependències policials dels Mossos d’Esquadra; els quals continuen amb la investigació del cas per aclarir la participació de més persones en el fet.

Robatori de figures d’imatgeria religiosa

Els agents de la Policia Municipal d’Olot també han actuat darrerament en un altre robatori. Els fets es remunten al passat dijous 19 d’agost quan, gràcies a la cooperació veïnal, els policies van tenir constància de la possible sostracció de diverses peces originals de sants del taller Art Cristià d’Olot. El taller es trobava realitzant obres de reforma del seu magatzem, on acostumaven a guardar aquestes peces de valor.

La nit del 24 al 25, els lladres varen efectuar una segona sostracció aprofitant els treballs de remodelació, emportant-se les imatges a peu fins a un immoble del carrer Fontanella. Els lladres accedien a l’habitatge a través de la finestra i aprofitaven aquell espai per guardar-hi els objectes que sostreien per, posteriorment, desplaçar-los per a la seva venda.

En relació a aquest cas, la Policia Municipal ha efectuat fins al moment dues detencions. La primera es va produir el 25 d’agost i es tracta d’un home de 44 anys i veí d’Olot, el qual està implicat en totes dues sostraccions. El detingut té nombrosos antecedents policials. La segona detenció es va efectuar el dia 27 d’agost i es tracta d’un home de 27 anys i veí d’Olot, relacionat amb la segona sostracció. No es descarta realitzar més detencions per aquests fets.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat