Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

El mercat d'Olot celebra la setmana internacional dels mercats

El mercat d’Olot celebra fins el 27 de setembre la Setmana Internacional dels Mercats impulsada per la Xarxa de mercats Sedentaris de Girona, amb el suport i la participació de la Diputació de Girona i els mercats de la província. 

20 de setembre de 2020


Dins la campanya Estimo el meu mercat, aquest any dedicada al consum i compra responsable i sostenible dels aliments, s’ha organitzat un taller de cuina de reaprofitament i un concurs de receptes de reaprofitament a través del perfil d’Instagram del Mercat d’Olot.

El taller, organitzat seguint totes les mesures de seguretat davant la Covid-19, tindrà lloc el dissabte 26 de setembre a les 10.30 h a l’aula-tast del Mercat d’Olot, i l’impartirà la dietista nutricionista Carla Omedes, especialitzada en nutrició clínica, esportiva i hormonal en la dona així com també en educació nutricional. Durant la sessió l’especialista facilitarà consells i receptes per a una cuina saludable i d’aprofitament, aprenent a treure el màxim rendiment dels aliments i així evitar-ne el malbaratament. Per tal de poder participar al taller, limitat a 9 persones, és imprescindible inscriure’s a través del formulari que es pot trobar a la web del Mercat d’Olot, www.mercatdolot.cat.

També s’ha organitzat un concurs a través de les xarxes socials, on els participants hauran de compartir una recepta d’aprofitament amb productes que es puguin trobar al mercat a través d’un vídeo de menys d’un minut. Entre tots els participants es sortejaran tres vals regal per valor de 100€. Les condicions del sorteig i participació es poden consultar al perfil d’Instagram del mercat (@mercatolot).

Amb la campanya Estimo el meu mercat es vol reivindicar el lloc històric del mercat com a àgora dels pobles i ciutats. Un espai de trobada i relació per a la ciutadania, i d’aprenentatge en matèria de compra de productes frescos, de proximitat i de temporada.

  • Estimo el meu mercat
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat