Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Convocatòria per a la borsa de monitors d'esports a Olot

L’Ajuntament d’Olot convoca places per a la gestió i realització del Nadal Esportiu del 2020 i, alhora, per als equips que conformaran el Casal de Setmana Santa del 2021.

16 de novembre de 2020


Aquest dilluns 16 de novembre s’obre la convocatòria de places de monitor per treballar al Nadal Esportiu d’aquest 2020. Al mateix temps, la convocatòria també té la voluntat de ser la borsa de treball des d’on escollir els equips i professionals que gestionaran el Casal de Setmana Santa de l’any vinent.  

La contractació laboral serà de caràcter temporal, a raó de 20 hores setmanals prestades de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. L’horari està obert a modificacions i ampliacions per poder atendre urgències, canvis i els serveis necessaris així com el servei d’acollida matinal que es porta a terme de 8:30 a 9 h.

D’entrada, el Nadal Esportiu s’ha previst del 22 al 31 de desembre del 2020. No obstant això, davant la situació actual i arran les previsions del Govern de la Generalitat davant les mesures per prevenir la propagació de la COVID-19, les activitats es podrien veure afectades, tant a nivell del nombre d’accions com de dates.

Terminis i requisits per formar part de la borsa de monitors d’Olot

La convocatòria arrenca avui i els interessats i interessades podran presentar-s’hi fins al pròxim 29 de novembre del 2020. Per fer-ho només cal adreçar-se a la web d’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot: http://esportsilleure.olot.cat i emplenar el formulari corresponent que hi trobaran adjuntant la documentació requerida.

Els aspirants que desitgin prendre part en aquest procés caldrà que presentin:  

  • Currículum vitae.
  • Fotocòpia del DNI.
  • Fotocòpia de la targeta de col·legiat o fotocòpia del certificat del registre de les professions de l’esport. Si no esteu registrats, fotocòpia de la titulació més alta que es disposi.
  • Certificació negativa de condemna per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual (expedit l’any 2020).
  • Documents acreditatius (fotocòpia) dels mèrits al·legats per valorar el concurs.

A la web www.esportsilleure.olot.cat podreu trobar les bases d’aquest procés així com els criteris de selecció a través dels quals es puntuaran i valoraran les candidatures.

Per més informació podeu consultar amb l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (IMELO) situat a l’Av. República Argentina, 8 d’Olot o a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’obertura de l’equipament és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

 

  • Borsa_Monitors_Esports_Facebook
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat