Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Un mural artístic a la plaça Campdenmàs

Aquesta setmana ha començat la realització d’un mural a la paret de Ca la Bouera a la plaça Campdenmàs, obra de l’artista Jofre Oliveras.

 

20 de novembre de 2020


Aquesta setmana ha començat la realització d'un mural artístic a la paret de Ca la Bouera a la plaça Campdenmàs, obra de Jofre Oliveras autor també del mural existent a l’edifici de Can Castellanes, seu del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Els treballs duraran aproximadament 10 dies i l’acció s'emmarca en la millora del paisatge urbà del Nucli Antic del Projecte Integral d'Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic.

La proposta, realitzada per la Penya AOAPIX amb motiu dels 30 anys des de la seva constitució, és una dona embarassada, símbol de renovació, fertilitat i humanitat. Representa l’arribada d’un nou ésser, d’un nou futur i és símbol d’origen, responsabilitat, cura i estima. 

L’acció s'emmarca en la millora del paisatge urbà del Nucli Antic del Projecte Integral d'Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic i fou prioritzada i aprovada per part de l’AAVV del Nucli Antic i del Consell de Barri. S’han destinat 6.000 euros al projecte amb l’objectiu de ressaltar la singularitat del barri i promoure l’orgull de pertinença entre els veïns. No es descarta en un futur pintar més murals i elaborar un itinerari urbà entre les diferents propostes artístiques per fomentar que la població circuli pels diferents carrers del centre de la ciutat.

 

  • Mural_3
  • Mural_5
  • Mural_4
  • Mural_2
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat