Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

La Garrotxa, a la teva butxaca!

Entra en funcionament l’aplicació mòbil Garrotxa Approp, que permetrà obtenir descomptes i punts a cada compra en els establiments adherits.

4 de desembre de 2020


Coincidint a l’imminent inici de la campanya de Nadal, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot, Turisme Garrotxa, DinàmiG, el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, amb el suport del Cercle Euram, l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa i Fòrum d’empreses de Bianya, posen en funcionament l’aplicació mòbil Garrotxa Approp, amb l’objectiu de reactivar l’economia local de la comarca.

El projecte Garrotxa Approp, que es va presentar fa uns dies al públic és un projecte col·laboratiu, inclòs al Pla de Reactivació Comarcal, i posa a disposició dels usuaris descomptes, promocions i avantatges a l’hora de comprar al comerç local o contractar serveis a les empreses adherides. L’app està disponible a partir d’avui per a Android i IOS. El seu funcionament és molt senzill, només caldrà seguir els següents passos:

  1. Descarregar Garrotxa Approp al dispositiu mòbil i completar el registre d’usuari.
  2. Els establiments adherits a Garrotxa Approp lluiran un distintiu a l’entrada.
  3. Quan es faci un pagament a un dels establiments adherits, l’usuari haurà de mostrar el codi QR
  4. que apareix a l’aplicació.
  5. L’usuari rebrà un descompte directe, que podrà bescanviar en futures compres.
  6. Quantes més compres es facin als establiments adherits i utilitzant Garrotxa Approp, l’usuari acumularà punts que es podran transformar en un xec extra.

La descàrrega de l’aplicació és gratuïta tant a Google Play com a l’App Store.


Establiments i empreses que ja són Garrotxa Approp

Actualment, formen part del projecte 67 establiments adherits, entre comerços, restaurants, hotels, i empreses d’activitats i serveis, a més de les 10 empreses-entitats que també participen del projecte. Els 67 establiments adherits són Magatzems Olot, Calçats Morató, Alain Afflelou, Benetton Olot, Levi’s Olot, Mango Olot, Calçats Rovira, Ecolíder Olot, El Maletí, Els Pitius, Esprit, Fluvià Òptics, Base: Font Esports, I-Botiga, La Casa Blava, Manxa Bricolatge i Llar, Fons d’Armari, Can Morera Productes Naturals, Opticàlia Olot, Cristina Pujolràs Joies, Sport Life Nutrition Olot, Tot Moda Maite i Anna, Twittink, Xaloc Perfumeries, Calçats Baldiret, El Racó de la Llum, , Espai Flors, Can Batet, No res, La Sabata, La Vinoteca Botiga, Carns i Embotits Jordi Vilarrassa, Mas Coromina, La Xiquella, Atura’t, Restaurant La Brasera, Restaurant La Quinta Justa, Restaurant La Perla, Restaurant Cal Sastre, Bar Hostal del Sol, Restaurant La Vinoteca, Restaurant Mas Siubès, Restaurant La Moixina, BCrek Solfa, B-Crek Clarà, Restaurant Hostal dels Ossos, Restaurant Umami, Restaurant Sant Miquel, Restaurant Ramon, Restaurant L’Hostalet, Hotel La Ferreria, Hotel La Perla, Hotel Cal Sastre, Hotel Riu, Hotel Can Blanc, Cabanyes entre Valls, Cal Gat, Mas Pineda, El Jardinet de Sant Esteve, En Ruta, Corriol Serveis Educatius, Educart Serveis Educatius, Guies Amadeblanc, Leeksonfilms, Zeba Produccions, Casa de Colònies el Rourell.

Les empreses col·laboradores al Garrotxa Approp són Zoetis, La Fageda Fundació i Cubus. També donen suport al projecte Espuña, Masoliver Grup, Tavil, Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, Noel Alimentària, Alzamora Group i Transports Tresserras.

Les empreses interessades en formar part del projecte i aprofitar les sinèrgies que aquesta app generi, tindran a la seva disposició el web http://www.garrotxaapprop.cat, on trobaran tota la informació i condicions per formar part de l’oferta Approp. El projecte obre les portes a qualsevol associació comercial de la Garrotxa.

 

 

  • Garrotxa Approp 2
  • Garrotxa Approp 3
  • Fulletó Approp
  • Garrotxa Approp 1
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat