Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Canvis en el Mercat Setmanal d'Olot

Amb motiu de la celebració del Mercat de Nadal, les parades de fruita i verdura del mercat setmanal del dilluns es traslladaran a altres carrers.

4 de desembre de 2020


Des d’aquest dissabte 5 de desembre fins al dimarts 8 de desembre, el centre d’Olot acollirà el Mercat de Nadal que, enguany, s’ha adaptat a la situació actual i ha ajustat les activitats a les mesures de prevenció per la COVID-19. 

Degut a les activitats previstes com el mercat de Nadal km.0, el mercat d’artesans pessebristes i les parades de decoració nadalenca, les parades de fruita i verdura del mercat setmanal dels dilluns es traslladaran als següents carrers aquest pròxim dilluns 7 de desembre:

  • C. Bolós
  • C. Guillamet entre C. Bolós i C. Montsalvatge
  • C. Montsalvatge entre C. Guillamet i C. Berga i Boada
  • Plaça Balmes
  • C. Bernat i Vilar entre Plaça Balmes i C. Guillamet

Per quest motiu aquests carrers quedaran tallats al trànsit el dilluns 7 de desembre de les 5 hores del matí fins a les 17 h de la tarda. Així mateix, quedaran inhabilitats els aparcaments que hi hagi en els trams compresos en aquests carrers, excepte l’entrada al pàrquing del Firalet al qual es podrà accedir exclusivament pel carrer Bolòs.

Des de l’Ajuntament d’Olot es demana disculpes per les molèsties que aquestes afectacions viàries puguin ocasionar.

 

  • Canvis.Mercat Setmanal.
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat