Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

L'Escola Municipal d'Expressió es prepara per a un nou trimestre

L’Escola Municipal d’Expressió està a punt d’engegar el segon trimestre. Per això, des del proper dilluns 14 de desembre i fins al divendres 18 s’obrirà el període de matriculació per als cursos trimestrals.

7 de desembre de 2020


 

Alguns d’aquests cursos són novetat d’aquest any: com és el cas del taller de creacions tèxtils o l’art de parlar bé en públic. D’altres que s’han anat consolidant amb cada edició, com la dansa contemporània o joieria. L’EME també continua oferint propostes que s’han pogut cursar alguns anys anteriors com ceràmica, fotografia, patchwork, teatre, scrapbooking i dibuix i pintura.

En el cas de mainada i joves, un any es pot seguir il·lustració i  còmic, tallers artístics, expressió Corporal i plàstica o màgia, entre d’altres especialitats.

Per a més informació i matrícules, podeu consultar la pàgina web de l’Escola Municipal d’Expressió www.escolaexpressio.olot.cat o bé trucar al 972 26 68 47 en horari de tardes.

 

  • Anunci 2T 2020
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat