Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Tercera trobada dels Pressupostos Participatius

Per aquest dijous 10 de desembre s’ha programat la tercera reunió dels Pressupostos Participatius d’Olot 2020. En aquesta ocasió, els temes que es tractaran giraran al voltant de l’economia circular.

7 de desembre de 2020


Per participar a les trobades d’aquest dijous cal omplir el formulari que trobareu aquí. D’aquesta manera, se us indicarà com participar de les taules rodones en les que es començaran a plantejar les diferents propostes de millora de la ciutat. Per a aquelles persones que no puguin participar de les trobades, poden fer arribar les seves propostes al qüestionari que es pot trobar a la pàgina web participa.olot.cat. Si alguna persona no disposa dels mitjans per fer-ho telemàticament, pot posar-se en contacte amb el telèfon 660.72.43.62.

A causa de la COVID, els tercers Pressupostos Participatius són únicament en línia. L’objectiu és que diferents persones de diferent edat però d’un mateix domicili puguin participar d’aquesta edició telemàtica.

De les trobades en sortiran diferents propostes que, una vegada debatudes i analitzades permetran escollir les accions finals. Una vegada validades tècnicament, se’ls assignarà un pressupost i es posaran a votació durant el primer trimestre de 2021.

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Olot destina una partida de 100.000 euros als Pressupostos Participatius. Les veïnes i veïns del sector nord d’Olot estan cridats a participar d’aquesta edició. A principis d’any es van portar a terme reunions amb persones que viuen als barris del Morrot, Benavent, Sant Cristòfol - Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, Sant Ferriol, El Firal i Pla de Baix per explicar-los el funcionament del procés i animar-los a participar.

Més informació a participa.olot.cat.

 

  • anuni_Comarca_1_185x125mm_mitjaH
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat