Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Mural artístic de la Plaça Campdenmàs

L’artista Jofre Oliveras ha estat l’encarregat de realitzar aquesta obra a la paret de Ca la Bouera i que respon a la voluntat dels veïns i veïnes de la zona. 

9 de desembre de 2020


A finals del mes de novembre l’artista Jofre Oliveras va començar la realització del mural artístic a la paret de Ca la Bouera a la plaça Campdenmàs. L’artista, autor del mural existent a l’edifici de Can Castellanes, seu del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, va aconseguir crear en 10 dies aquesta nova obra que s’emmarca en la millora del paisatge urbà del Nucli Antic del Projecte Integral d’Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic.

La proposta, realitzada per la Penya AOAPIX amb motiu dels 30 anys des de la seva constitució, és una dona embarassada, símbol de renovació, fertilitat i humanitat. Representa l’arribada d’un nou ésser, d’un nou futur i és símbol d’origen, responsabilitat, cura i estima.

Aquest nou mural forma part de les accions de millora del paisatge urbà del Nucli Antic del Projecte Integral d'Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic i fou prioritzada i aprovada per part de l’AAVV del Nucli Antic i del Consell de Barri.

S’han destinat 6.000 euros a aquest projecte amb l’objectiu de ressaltar la singularitat del barri i promoure l’orgull de pertinença entre els veïns. En aquest sentit, no es descarta en un futur pintar més murals i elaborar un itinerari urbà entre les diferents propostes artístiques per fomentar que la població circuli pels diferents carrers del centre de la ciutat.

 

  • Mural AOAPIX
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat