Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Obres de reparació a la carretera de La Canya

Aquest divendres 29 de gener es portaran a terme un seguit de treballs de reparació a l’altura del número 70 de la carretera de la Canya. Aquestes obres, que arrencaran a les 9 del matí i s’allargaran fins a les 13 h del migdia, comportaran el desviament del trànsit en aquest punt de la ciutat.

28 de gener de 2021


 

En concret, es tallarà l’accés a la carretera de la Canya des de la rotonda de la Rodona fins al carrer Mestre Moner i des del carrer Pep Ventura. El trànsit procedent de l’avinguda Sant Jordi o del centre d’Olot es desviarà cap a la carretera de les Tries i, posteriorment, podrà circular pel carrer Sant Cosme o per la Ronda de les Mates per retornar a la carretera de la Canya. Allà, es podrà dirigir cap a l’autovia, cap a Vallfogona del Ripollès o en direcció Sant Joan les Fonts. Els treballs no afectaran el trànsit d’accés d’entrada a Olot que circularà amb normalitat.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar a les veïnes, veïns i ciutadans. En cas de dubte, es pot contactar amb l’Àrea de Territori de l’Ajuntament d’Olot al 972 27 91 22 i, davant de qualsevol incidència, es pot contactar amb la Policia Municipal d’Olot al telèfon 972 27 91 33.

 

  • Imatge Obres
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat