Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Seminaris Empresarials de la FES Olot

Matrícula oberta per apuntar-se a la nova formació: ‘Aprèn a comunicar a través d’una pantalla’.

16 de febrer de 2021


Parlar amb una pantalla no és el mateix que fer-ho presencialment. Hi ha un munt de distraccions, costa més captar l’atenció i a vegades imposa igual o més que fer-ho davant d’un grup de persones.

Conscients que molts dels canvis que ha portat la pandèmia del coronavirus COVID-19 han vingut per quedar-se, des de la FES Olot han programat aquesta formació en línia que dona eines per treure el màxim rendiment de les comunicacions online tot aportant tècniques per poder-les gestionar de la millor manera possible. Aquesta sessió formativa forma part dels Seminaris Empresarials que, anualment, organitza la FES Olot. 

A través de les recomanacions i procediments que s’utilitzen en el camp de la ràdio, la televisió i l’oratòria, aquesta formació mostrarà com gestionar la distància física i l’efecte mirall així com la importància de la vocalització, l’entonació o el ritme de les sessions, els silencis i les pauses quan fem discursos. També aprofundirà en aquelles postures i moviments corporals que poden ajudar-nos a l’hora de fer arribar el nostre missatge, escollir els fons de pantalla que poden funcionar millor i altres eines i conceptes per poder captar l’atenció dels oients o espectadors.

Aquesta formació s’ha estructurat en 2 sessions de 2 hores cada una d’elles, el 2 i 9 de març de 9 a 11 h a través de la plataforma Zoom i anirà a càrrec de Núria Riquelme Zurita, llicenciada en Periodisme per la UAB i amb més de 25 anys d’experiència professional en diferents mitjans de comunicació.  En l’actualitat combina l’organització i presentació d’esdeveniments presencials i en línia, la realització i locució de podcasts corporatius, la formació i l’assessoria en comunicació a diferents projectes i professionals.

Des d’aquest dimarts 16 de febrer i fins al pròxim 25 de febrer, els interessats i interessades ja poden apuntar-s’hi a través de la web de la FES Olot, enviant un correu electrònic a mfigueras@olot.cat o trucant al telèfon 972 26 21 28. A part, des de la FES Olot tramitaran la bonificació per la Fundae de forma gratuïta.  

Podeu consultar més informació a Aprèn a comunicar a través d’una pantalla.

Tota la informació dels Seminaris Empresarials de la FES Olot aquí.

  • Imagen 1
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat