Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Jornades de portes obertes als centres d'educació infantil, primària i secundària d'Olot

Els centres educatius de la ciutat han organitzat de manera coordinada xerrades informatives per donar a conèixer les característiques d’aquests estudis i de les seves instal·lacions.

17 de febrer de 2021


 

L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Àrea d’Educació i Joventut, desenvolupa diferents accions comunicatives adreçades a les famílies de la ciutat amb fills o filles que hagin de cursar qualsevol curs d’educació infantil, primària, secundària o que vulguin de canviar de centre.

Una d’aquestes accions és l’organització de jornades de portes obertes perquè les mares i pares de la ciutat puguin conèixer amb profunditat els diversos centres educatius que disposa Olot. Enguany, tal com va succeir el curs anterior, arran la COVID-19 la gran majoria de jornades de portes obertes s’han previst en format virtual. No obstant això, seguint el protocol que marca el Departament d’Educació i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, també s’han organitzat sessions presencials en grups de fins a 10 persones, que estaran acompanyats per un màxim de tres membres del centre. 

En concret, podeu trobar totes les activitats previstes a la pàgina web de l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot ime.olot.cat, al web de l’Ajuntament d’Olot olot.cat i a les seves xarxes socials així com a través de la pàgina web de cada centre o a les seves xarxes socials.

Posteriorment, es farà difusió del procés de preinscripció, previst del 15 al 24 de març, així com de la matrícula. La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Olot, Mariona Camps, destaca que amb aquestes jornades de portes obertes es vol “acompanyar, facilitar i apropar a les famílies olotines els projectes educatius, instal·lacions, serveis i funcionament dels equipaments educatius”. Les sessions s’han previst que arrenquin pròximament, en alguns casos d’aquí ben pocs dies.

Les Jornades de Portes Obertes, són especialment recomanables per a les famílies amb infants que el curs vinent han de començar P3 i també per aquelles famílies amb fills i filles que han de començar 1r d’ESO. 

Per més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot a educacio@olot.cat o al telèfon 972 27 00 49.

 

  • Instagram 1
  • Olot_portesobertes1
  • Olot_portesobertes2
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat