Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Una seixantena d'activitats a la guia d'extraescolars 5PM 2021-2022

La guia l’impulsa l’Ajuntament d’Olot a través de DinàmiG, amb la col·laboració de l’Àrea d’Educació i Joventut, i inclou activitats d’una cinquantena de centres de diferents disciplines. La plataforma en línia proporciona imatges i vídeos de l’oferta extraescolar pública i privada de la ciutat i, els interessats i interessades, ja poden inscriure-s’hi.

13 de setembre de 2021


Novena edició de la Guia d’Activitats Extraescolars 5PM d’Olot que inclou el conjunt d’activitats extraescolars que es porten a terme a Olot. Seguint la tendència impulsada l’any passat, la guia s’ha tornat a publicar en línia i inclou l’oferta extraescolar pública i privada d’una cinquantena d’activitats. La guia en format web ja es pot consultar a través de qualsevol dispositiu i és disponible durant tot l’any. En aquest sentit, les persones interessades ja poden inscriure-s’hi i a principis de setembre.  

En total, la plataforma inclou més d’una seixantena de propostes d’entitats, associacions, empreses i centres de diferents disciplines com art, esports, música o estudis; entre altres. Les darreres setmanes s’han incorporat sis noves activitats: ioga, dansa, curses d’orientació, classes d’anglès, club de lectura i taller de manualitats.

En conjunt, la Guia 5PM inclou propostes de gran varietat de temàtiques i àmbits com arts escèniques i dansa, arts plàstiques i creatives, robòtica, esports, idiomes, informàtica, mecanografia, música o suport a l’estudi, entre moltes altres.

Després de vuit edicions, la plataforma s’ha consolidat com l’espai de referència i de cerca de les activitats extraescolars que es porten a terme a la ciutat, mostrant-les d’una manera integrada, interactiva i actualitzada en tot moment. A diferència d’altres anys, en aquesta edició s’ha potenciat i millorat el cercador interactiu que permet definir o seleccionar part de l’oferta segons criteris d’edat, tipologia d’activitat, horari o paraula clau. A part, la plataforma inclou imatges i vídeos de les empreses i professionals que s’hi mostren.

Pel que fa a altres novetats, ja s’han fet entrega dels gairebé 5.000 poms de porta als diversos centres educatius de la ciutat; un dels elements promocionals que s’han creat per donar a conèixer la guia. Per assegurar la seva màxima difusió i visibilització, també s’ha fet un reforç de difusió de les activitats a cinemes i mitjans locals així com a la comunicació digital i xarxes socials de les administracions vinculades.

 

 

  • cartell5pm-insta
  • vi´deo-guia-5pm.mp4

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat