Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Comunicació

Les relacions entre les persones, leitmotiv del festival de teatre El Petit Format

Se celebrarà del 24 al 28 de novembre i totes les obres tractaran els diversos vincles que teixeixen els humans entre si mateixos. Les entrades es poden adquirir a partir de demà, dimarts 14 de setembre.

 

13 de setembre de 2021


El festival de teatre d'Olot El Petit Format, que organitza Una Càpsula de Teatre, se celebrarà del 24 al 28 de novembre, i enguany totes les obres que en formen part giren al voltant dels diversos vincles que els humans teixeixen entre ells mateixos i mateixes.

Aquest leitmotiv també el transmet el cartell d'aquesta setena edició, dissenyat per Ramon Almeda, que té com a protagonistes un conjunt d'ànecs.

ESTIgMES, El bon policia, Bilderberg, Batec i Història d'un senglar són alguns dels títols d'algunes de les peces que s'hi podran veure. Tracten temàtiques diverses, des d'homenatges a les dones grans que s'han passat la vida cuidant dels altres i renunciant als seus somnis, les reunions del conjunt de persones més poderoses del món o fins i tot la història de Ricard III.

Les entrades per a ESTIgMES i El bon policia ja s'han pogut adquirir a www.elpetitformat.com i a www.olotcultura.cat. Aquest dimarts 14 de setembre es podran adquirir les entrades per altres espectacles; sempre que se sigui membre del col·lectiu Societat Anònima d'Olot Cultura. Per al públic en general, es podran adquirir entrades a partir del 20 de setembre.

 

 

  • E_ERoNWXEAAkFog.jpg
  • E9dG79CWYAAjgTO.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat