Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot+50 fins al desembre

S’allarga la campanya Olot+50 amb la voluntat de reactivar la despesa durant la tardor i les setmanes prèvies a Nadal i facilitar que els participants puguin fer ús del seu val de regal de 50 €. La campanya supera les previsions i, fins ara, ja ha generat un impacte superior als 460.000 €.

16 de setembre de 2021


Olot +50 és el nom de la campanya que l’Ajuntament d’Olot va crear per acompanyar i reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria de proximitat de la capital de la Garrotxa davant l’impacte de la pandèmia de la COVID-19. Des del principi, la iniciativa ha comptat amb el suport i col·laboració de DinàmiG, la Diputació de Girona, l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot. El seu funcionament es basa a oferir 50 € de regal a totes les persones majors d’edat empadronades d’Olot que facin una despesa de 50 € en una o diverses compres a establiments de l’aplicació Garrotxa Approp. El xec regal cal gastar-lo als establiments d’Olot també a través de l’aplicació.

Fins avui dia, aquesta campanya de reactivació promocional ha generant un conjunt de compres per valor de 463.008 €, molt superior als 300.000 € que s’havien previst inicialment. Principalment, la gran majoria de compres s’han realitzat en comerços (395.390 €) seguit dels restaurants (59.791 €) i, per últim, els allotjaments amb 1.669 €.

En aquest sentit, cada usuari ha realitzat una mitjana de compres de 197 €  i un total de 2.348 persones ja han participat d’aquesta iniciativa. A grans trets, s’han lliurat un conjunt de 2.130 vals per valor de 106.500 €.

A hores d’ara, unes 650 persones d’Olot encara poden obtenir el seu val de 50 euros per poder utilitzar als comerços, establiments de restauració, serveis i allotjaments de la ciutat. Per això, des del Consistori i DinàmiG s’ha volgut ampliar i allargar el termini de temps de la campanya per facilitar que més veïns i veïnes poguessin participar-ne, així com garantir que les persones que disposen del val de regal i no se l’han gastat encara, en puguin fer ús de cara a aquests propers mesos.

Per tant, la campanya Olot +50 que havia de finalitzar aquest 26 de setembre s’ha allargat fins al 12 de desembre de 2021, ajudant així a reactivar els establiments i activitats econòmiques de la ciutat durant la tardor i les setmanes prèvies a Nadal.

 

Característiques de la campanya Olot+50

Participar en la campanya promocional Olot+50 és molt senzill. Per acollir-s’hi només cal ser resident a Olot; ser major d’edat en el moment de l’inici de la campanya; haver introduït el NIF a l’apartat de ‘Dades Personals’ de l’aplicació Garrotxa Approp i disposar de l’última versió de l’aplicació.

Un cop feta la despesa mínima inicial de 50 euros en una compra o en diverses, l’aplicació li enviarà un missatge on informa que ha rebut un ingrés de 50 € que ja pot utilitzar en qualsevol del centenar d’establiments d’activitats, allotjaments, comerços, serveis o restaurants d’Olot adherits al Garrotxa Approp. El xec es pot trobar en una pestanya a banda de l’aplicació i els 50 euros de regal cal que es puguin utilitzar abans del termini de finalització de la campanya: el pròxim 12 de desembre. En cas de dubtes o incidències, es pot contactar amb comerc@dinamig.cat o través del 972 26 01 52.

La campanya ha permès incrementar el nombre de persones adherides al Garrotxa Approp. En quatre mesos s’han obtingut més de 3.181 usuaris nous.

 

 

  • Olot+50_Ampliació_1
  • +50 cartell A3

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat