Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Comunicació

Presentació de les parelles lingüístiques a Olot

En aquest primer trimestre de la 18a edició del VxL del curs 2021-2022 s’han fet 23 parelles lingüístiques, 21 de les quals són presencials i dues, virtuals. De les presencials, 3 es trobaran a Sant Feliu, una a les Planes i la resta, a Olot.

 

20 d'octubre de 2021


El dijous 28 d’octubre, a les 18 h, a la sala d’actes de l’Hospici, tindrà lloc la presentació de les parelles lingüístiques. Un cop voluntaris i aprenents s’hagin conegut, estan convidats a quedar-se al pati de l’Hospici, on es llegirà el Manifest del Correllengua i la poetessa Gemma Arimany cantarà unes cançons. El Correllengua està organitzat per Òmnium Garrotxa.

En aquest primer trimestre de la 18a edició del VxL (curs 21/22) s’han fet 23 parelles lingüístiques, 21 de les quals són presencials i dues, virtuals. De les presencials, 3 es trobaran a Sant Feliu, una a les Planes i la resta, a Olot.

Després d’un any i mig només oferint la modalitat virtual, aquesta arrencada del VxL és bona. A més, el programa compta, a Olot, amb 8 organismes i 11 establiments col·laboradors que ofereixen, d’una manera o altra, avantatges o descomptes.

Recordem que fins al 29 d’octubre també es pot visitar, a l’espai jove L’Ideal d’Olot, l’exposició del VxL “Quan parles fas màgia”, en horari de tardes.

Tothom qui estigui interessat a formar part d’aquest programa pot adreçar-se al Punt de Voluntariat o al Servei de Català d’Olot-la Garrotxa. Tota la informació és al web oficial www.vxl.cat

 

 

  • FCDY8nrXIAIAC07.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat