Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Comunicació

Arrenquen les obres d'ampliació de l'skatepark d'Olot

El nou espai, de gairebé 400 metres quadrats més, serà una realitat abans d’acabar l’any i disposarà d’una nova rampa, contra corbes, escales i caixons, entre altres elements. A part, els treballs permetran millorar enllumenat i el mobiliari urbà. 

20 d'octubre de 2021


L’Ajuntament d’Olot ja treballa en la segona fase d’ampliació de l’skatepark, situat al Parc del Malatosquer, a la carretera de Santa Coloma d’Olot. Les actuacions van començar aquest passat dilluns 18 d’octubre amb la instal·lació de tanques i divisió de l’espai i està previst que s’allarguin un mes i mig. El projecte permetrà ampliar la zona de patinatge en 375,30 metres quadrats més i, durant els treballs, els interessats i interessades podran continuar fent ús de la zona existent.

L’any 2018 l’Ajuntament d’Olot ja va ampliar en 200 metres quadrats l’skatepark de la ciutat arribant fins als 661 metres quadrats. Tal com es va anunciar en aquell moment, aquella era la primera part d’una ampliació que comptaria amb una segona fase tenint en compte que l’increment d’ús dels darrers anys.

Els treballs permetran adequar l’enllumenat, el mobiliari urbà, noves zones amb escales, contra corbes, caixons i una nova rampa en aquest parc urbà perquè els usuaris dels  skate, però també de BMX, patinets, bicicletes i altres tipus de patins puguin gaudir-ne. Un cop més, el projecte ha comptat amb la participació dels usuaris, a través del Club Skate Olot, en el procés de disseny de les noves instal·lacions. Un cop finalitzades les actuacions previstes, el nou espai d’skate d’Olot disposarà de gairebé 1.000 metres quadrats. Aquestes tasques d’ampliació tenen un pressupost de 68.995,25 euros.

 

 

  • Skate_3.jpg
  • Obres_Skatepark.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat