Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Comunicació

Passejada pel barri de Sant Ferriol

L’alcalde d’Olot, Pep Berga, acompanyat dels regidors Aniol Sellabona, Imma Muñoz i Adriana Francés s’han reunit amb l’associació de veïns, amb els quals han realitzat un recorregut pel barri per estudiar les seves necessitats i emprendre diferents accions de millora.

21 d'octubre de 2021


Aquest dijous, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, acompanyat del regidor de Serveis Urbans, Aniol Sellabona, la regidora de Participació, Imma Muñoz, i la regidora del barri, Adriana Francés, han  participat en una nova trobada amb representants d’associacions de veïns i veïnes d’Olot. Aquest cop ha estat una nova passejada que s’ha portat a terme al barri de Sant Ferriol. La visita forma part de les sessions que, de forma periòdica, realitza l’equip de govern per conèixer de primera mà les actuacions de millora, propostes i peticions de millora als barris per tal de donar-hi una resposta ràpida.

Es tracta d’una iniciativa que l’equip de govern de l’ajuntament d’Olot porta a terme des del març del 2020 per poder tenir coneixement de les necessitats reals dels veïns i veïnes i actuar-hi de manera àgil.

Millores en el paviment, l’estat de conservació d’alguns edificis, el funcionament de les àrees de contenidors i la poda d’arbres han estat algunes de les propostes que han sorgit durant la passejada que s’ha portat a terme aquesta tarda per un recorregut escollit per l’Associació de Veïns. De forma gradual, les visites s’aniran realitzant a tots els barris de la ciutat.

  • SantFerriol3.jpg
  • SantFerriol4.jpg
  • SantFerriol1.jpg
  • SantFerriol6.jpg

    + 2

  • SantFerriol2.jpg
  • SAntFerriol5.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat