Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Comunicació

La Policia Municipal d’Olot, reconeguda en el Dia de les Esquadres dels Mossos d’Esquadra

El sotsinspector de la Policia Municipal d’Olot, Ignasi López, va ser l’encarregat de recollir aquesta distinció per la bona col·laboració i coordinació entre els cossos dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal d'Olot. 

 

24 d'octubre de 2021


El passat divendres, 22 d’octubre, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, va presidir l’acte central del Dia de les Esquadres al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona. Enguany, el cos policial ha atorgat 283 medalles i 9 plaques commemoratives a membres de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, judicatura i la societat civil i altres cossos policials, en reconeixement d’accions meritòries.

Entre elles destaca la medalla que els Mossos d’Esquadra van entregar a la Policia Municipal d’Olot per l’eficient col·laboració i coordinació entre els dos cossos policials. El sotsinspector de la Policia Municipal d’Olot, Ignasi López, va ser l’encarregat de recollir el reconeixement en nom del cos policial olotí. En total, els Mossos van entregar-ne 179, 47 d’elles es van lliurar aquest divendres passat.

 

 

  • Foto_1_1.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat