Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Comunicació

El Centre d'Iniciatives Turístiques presenta La Castanyera

És una nova figura de la ciutat que sortirà amb motiu de la Diada de Tots Sants i la celebració de la castanyada. El nou capgròs visitarà diverses escoles de la ciutat com acte de benvinguda de la tardor. 

 

24 d'octubre de 2021


La faràndula olotina ja compta amb un nou membre. Es tracta de La Castanyera, que impulsa el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot (CIT) que es presentarà oficialment aquest dissabte 30 d’octubre en un acte obert a tota la ciutadania que tindrà lloc a la Plaça del Mercat.

Des de les 10 del matí i fins a dos quarts de 2 del migdia, tothom que ho vulgui podrà conèixer de primera mà aquest nou capgròs d’Olot. La nova figura vol retre homenatge a les tradicions de la ciutat i les celebracions culturals entorn la tardor com la festa de la castanyada. Durant el cap de setmana abans, el 28 i 29 d’octubre, els veïns i veïnes també podran descobrir la nova figura de la faràndula d’Olot.

Durant l’acte de presentació del dia 30 d’octubre es podran adquirir punts de llibre a preu simbòlic per recollir fons per als projectes que porta a terme la Creu Roja Garrotxa. Posteriorment, el nou capgròs visitarà diverses escoles de la ciutat per donar a conèixer la història i tradicions entorn la celebració de la castanyada.

 

 

  • Castanyera_2.JPG
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat