Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Per Reis, regals dels comerços d'Olot

Aquest divendres 31 de desembre es portarà a terme el sorteig per escollir el guanyador o guanyadora que s’emportarà 2.400 euros per poder gastar en 24 hores.

26 de desembre de 2021


L’Associació de Comerciants d’Olot tornar a realitzar la campanya promocional nadalenca ‘Per Reis, regals dels comerços’. Amb l’entrada al mes de desembre i amb motiu de les festes de Nadal, els comerciants han volgut donar l’oportunitat a què els clients del comerç local d’Olot puguin optar a un gran premi.

Per això, totes les persones que de l’1 al 30 de desembre comprin a qualsevol establiment associat a l’Associació de Comerciants d’Olot podran omplir una butlleta que hauran de dipositar a les urnes dels mateixos establiments per entrar a participar en aquesta iniciativa comercial. Entre totes les persones que participin de la campanya, se sortejarà un premi de 2.400 euros. El guanyador o guanyadora tindrà únicament 24 hores per gastar-se el premi als comerços associats a l’ACO.

El sorteig es farà el dijous 31 de desembre a les 12 h a la plaça 1 d’octubre. Una mà innocent traurà la butlleta de l’urna i des de l’ACO es posaran en contacte amb la persona escollida. Si el guanyador no està present en el sorteig, es faran tres trucades telefòniques. En cas que no es localitzi, s’escollirà una altra butlleta amb el mateix procediment, fins a trobar una persona que respongui. El diumenge 2 de gener de 2022  la persona guanyadora tindrà 24 hores per gastar-se els 2.400 euros de premi als diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot.

 

 

 

  • Post Nadal_Reis_Regals_ACO

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat