Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

L'Escola Municipal d'Expressió d'Olot obre un nou període de matrícules

A partir del proper dilluns 13 de desembre tothom qui vulgui es pot apuntar al segon trimestre de l’EME. Hi ha temps fins 26 de desembre.

10 de desembre de 2021


L’Escola Municipal d’Expressió està a punt de d’iniciar el segon trimestre. Aquest curs, l’EME ha consolidat especialitats noves o de recent incorporació com l’Explorart, el Teatre Jove, l’Expressió Corporal i la Plàstica, la Dansa Cos i Moviment i també el de Cuina Creativa. Algunes propostes tenen totes les places exhaurides i compten amb llista d’espera mentre que d’altres encara es mantenen amb la matrícula oberta.

L’EME forma part de les taules de treball del projecte “Educació 360” ja que, des de fa anys, el projecte educatiu de l’Escola està encarat cap al concepte fonamental que promou Educació 360.

Amb una matrícula de més de 300 alumnes de totes les edats i repartits en 25 tallers actualment compta amb una plantilla de 16 docents. L’oferta formativa disposa d’una àmplia diversitat d’horaris i disciplines artístiques per tal que l’Escola sigui el màxim d’accessible i inclusiva per donar cabuda a tothom.

Podeu trobar tota la informació i inscriure-us a través del web de l’Escola Municipal d’Expressió: http://escolaexpressio.olot.cat/. En cas de dubtes o consultes podeu trucar al telèfon 972 26 68 47 o enviar un correu electrònic a escolaexpressio@olot.cat. Les matrícules s’obren el dilluns 13 de desembre i finalitzaran el diumenge 26 del mateix mes.

 

 

  • FLYER EME 21-22

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat