Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Segon dia d'actuacions de l'EMMO a diferents punts del centre d'Olot per celebrar Nadal

Els alumnes dels grups instrumentals i corals de l’Escola Municipal de Música d’Olot han actuat aquest divendres i aquest dimarts repeteixen les actuacions a diferents espais de la ciutat.

21 de desembre de 2021


Davant la situació provocada per la COVID-19, l’Escola Municipal de Música d’Olot ha apostat per repensar el tradicional concert de Nadal convertint-lo en una actuació a l’aire lliure original i divertida.

Fins ara, els grups instrumentals i corals de nivell elemental i mitjà de l’Escola de Música oferien un concert de Nadal on es podia escoltar una peça del repertori de cadascun dels grups. L’actuació acostumava a finalitzar amb una cançó interpretada conjuntament per tots els alumnes, acompanyats de l’orquestra de l’escola.

Aquest any, els divendres 17 i el dimarts 21 de desembre els diferents grups instrumental i corals del centre oferiran un conjunt de flashmobs – actuacions col·lectives sorpresa de curta durada que es porten a terme en els indrets més inesperats -  del centre d’Olot. Els estudiants es mouran pels carrers Sant Rafel, la Plaça de l’U d’octubre, la Plaça Hospital, el Firal, Sant Esteve, la Plaça Mora i el Passeig del Mig tocant en els moments puntuals i desplaçant-se fins al següent emplaçament. D’aquesta manera, s’ha previst que puguin haver-hi diverses actuacions paral·leles en diferents llocs.

Les actuacions es portaran a terme, tots dos dies, des de tres quarts de sis de la tarda fins a les vuit del vespre.

 

 

  • Aj1
  • Aj3
  • Aj2
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat