Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Últimes places al curs de poda d’arbres urbans amb demostracions pràctiques

El curs, organitzat per la FES, combina els criteris d’actuació amb la pràctica. És un curs molt dinàmic on cada aspecte es treballa des del coneixement i es fa una demostració.

 

20 de desembre de 2021


Queden poques places per omplir el curs de Poda d’arbres urbans amb demostracions pràctiques que organitza la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, on s’alternaran sessions a l’aula i sessions a peu d’arbre amb demostracions pràctiques.

El curs es realitzarà de dimarts 25 a dijous 27 de gener, de 09:30 a 13 h i de 14:30 a 18:00 h. Les classes es faran a Can Monsà, seu de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot (C/Joan Pere Fontanella, 3), i les sessions demostratives al Parc Nou (Avinguda Santa Coloma 43).

Seran tres sessions molt dinàmiques, amb l’alternança dels dos professors del curs: Josep Selga, biòleg i consultor en arboricultura, i Cesc Villarrubias, grau mitjà i certificador N.P.T.C, i certificador d’European Tree Worker. El curs està validat per l’AEA (Asociación Española de Arboricultura)

El programa inclou sessions com l’arquitectura de l’arbre, criteris de seguretat, pràctiques de diferents tipus de talls i demostracions de cada tipus de poda. Els destinataris del curs són tècnics municipals i professionals de la jardineria i la poda.

L’import de la matrícula del curs és de 255 €. Aquest import és bonificable mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, i la FES pot gestionar sense cost addicional la bonificació a les empreses que ho sol·licitin.

La matrícula està oberta fins el 20 de gener. Per a més informació i inscripcions, podeu consultar la pàgina web de la FES, trucar al 972 26 21 28 o enviar un correu electrònic a fes@olot.cat.

 

 

  • poda d'arbres 2
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat