Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

La campanya de Nadal del comerç d'Olot ja té guanyador

Dani Carbonell Merino tindrà aquest diumenge per gastar-se els 2.400 euros de la campanya “Per Reis, regals dels comerços d’Olot”. D’altra banda, durant tot aquest matí al centre d’Olot s’hi ha passejat l’Home del Nassos coincidint amb l’últim dia de l’any.

31 de desembre de 2021


L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ha sortejat aquest migdia la campanya de Nadal. A la plaça de l’1 d’octubre, els comerciants han reunit les 22.000 butlletes que han omplert els clients del comerç d’Olot a la campanya de promoció d’aquestes Festes. Totes les persones que de l’1 al 30 de desembre han comprat a qualsevol establiment associat a l’ACO han pogut omplir una butlleta per poder participar en aquesta iniciativa comercial. La Sandra ha estat l’encarregada d’escollir la butlleta guanyadora entre totes que han participat de la campanya.

En Dani Carbonell Merino -veí de Montesquiu- ha estat el guanyador de la campanya promocional nadalenca ‘Per Reis, regals dels comerços’. Ha respost a la primera trucada que li han fet des de l’ACO per comunicar-li que la seva butlleta (d’una compra feta a Calçats Rovira) ha estat l’escollida. Per tant tindrà tot aquest diumenge per gastar-se els 2.400 euros del premi als diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot.

 

31 de desembre, l’Home dels Nassos

A més del sorteig de la campanya de Nadal de l’ACO, aquest matí pel centre d’Olot hi ha hagut l’Home dels Nassos. Acompanyat de la música de l’acordió i de moltes persones que l’han volgut saludar, ha passejat pel centre d’Olot per celebrar l’últim dia de l’any, en un acte organitzat pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot.

L’Home dels Nassos i la Castanyera són els cabeçuts que protagonitzen la litografia que ha dissenyat Tavi Algueró pel CIT. Les làmines del Farandulàrium que no es van poder publicar per Festes del Tura- s’han pogut adquirir aquest divendres 31 de desembre a la parada que el CIT ha tingut aquest matí davant de Sant Esteve. Els beneficis es destinaran al Club Atletisme Garrotxa.

  • SorteigACO_
  • SorteigACO3
  • HomeNassos_
  • HomeNassoslito_

    + 1

  • HomeNassos2_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat