Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot col·labora amb el Festival Vallviva

La Fundació Vallviva tanca un acord de col·laboració amb Turisme Garrotxa, el Consell Comarcal i els ajuntaments de la Vall d'En Bas i d’Olot. El festival pretén consolidar la Vall d’en Bas i la Garrotxa com a destinacions imprescindibles dins del circuit de festivals d’estiu a Catalunya. 

 

22 de juny de 2022


Aquest dimecres 22 de juny s’ha acabat de formalitzar en forma d’acord de col·laboració el suport de les entitats garrotxines Turisme Garrotxa, Consell Comarcal de la Garrotxa i els Ajuntament de la Vall d’En Bas i Olot amb la Fundació Vallviva per tal de donar un nou impuls al festival de música.

El festival té com a objectiu consolidar la Vall d’en Bas i la Garrotxa com a destinacions imprescindibles dins del circuit de festivals d’estiu a Catalunya i posa en valor el seu objectiu solidari. En aquest sentit, la Fundació Vallviva, fundada conjuntament entre l’empresa Royalverd i Noel Alimentaria, té com a principal missió fomentar projectes o activitats encaminades al benestar físic, psíquic i social de les persones, especialment aquelles afectades per malalties vinculades amb el càncer.

A banda, tots els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a impulsar els projectes de tres fundacions solidàries: la Fundació Albert Bosch, el projecte de Juan Carlos Unzué relacionat amb la investigació de l’ELA, i la Fundació Oncològica de Girona. A l’edició d’enguany, el cartell compta amb reconeguts artistes com Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas, Mishima, Sofía Ellar i Guillem Roma.

A tres setmanes vista per donar inici, els organtizadors s’han mostrat molt satisfets amb el ritme d’entrades venudes fins ara i el retorn per part dels usuaris. S'ha registrat un ritme positiu de venda d’entrades, que fa que tan sols quedin disponible el 28% de les localitats disponibles. 

Les entrades generals tenen un preu de 65 € (per dia) per dijous i divendres; i 50€ per dissabte. Aquesta modalitat inclou estacionament gratuït a l’aparcament del Festival, accés al Village, a totes les actuacions programades en horari de 18:30 a 3:00 h, reserva prèvia de seients de platea per assistir a les actuacions, i accés gratuït a l’Espai Cràter d’Olot i l’espai de Can Trona de La Vall d’en Bas. Les entrades es poden aconseguir a través del web http://vallviva.cat.

Les entrades premium tenen un preu de 175 € per dia i inclouen, a més del que ja està inclòs a les entrades generals, accés a la zona VIP, copa de cava de benvinguda a la zona de restauració Premium a partir de les 19:30 h, reserva prèvia de seients de platea a les primeres files, i sopar gastronòmic del Restaurant LES COLS** a les 20:30 h (amb barra lliure el dissabte).

El festival VALLVIVA, se celebrarà a la finca Les Brides del 14 al 16 de juliol té capacitat per a unes 1.500 persones al dia i comptarà amb tres escenaris: l’escenari Vallviva (visible des de tot el recinte), l’escenari Cabanya (espai íntim ubicat a un bosc) i l’escenari Aigua (on hi haurà espectacles de màgia, circ i música de DJ).

A més de música de qualitat en un entorn inigualable, VALLVIVA també aposta per fomentar experiències vinculades amb la gastronomia i el producte local, i oferir l’opció de tastar una oferta culinària de primer nivell, a nivell de productors i elaboradors comarcals. 

  • V_2_
  • V_1
  • V_3_

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat