Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

En marxa els treballs de rehabilitació de tres fonts ornamentals d’Olot

Les millores finalitzaran aquesta setmana i està previst que les instal·lacions puguin tornar a entrar en funcionament d’aquí a pocs dies.

3 d'agost de 2022


Durant aquests dies s’han portat a terme els treballs de rehabilitació de tres de les fonts ornamentals més emblemàtiques de la ciutat. Els equips de Serveis Urbans de la ciutat han estat actuant a les places Clarà i Malagrida i a la font del passeig de Barcelona amb la voluntat de renovar-les i rehabilitar-les.

En concret, principalment s’hi han portat a terme treballs de millora del sistema d’impermeabilització així com renovacions del sistema elèctric i millora del sistema de canalització d’aigua. A part, també s’ha treballat en la neteja de l’espai ornamental. En total, els treballs han suposat un cost de 28.687 €, finalitzaran aquesta setmana i està previst que les tres fonts puguin entrar en funcionament ben aviat; un cop s’hagin realitzat diverses proves.

Aquesta actuació forma part del conjunt de millores de diversos espais que l’Ajuntament d’Olot porta a terme dins del pla de millora urbanística i de mobiliari de les places del centre, la Campdenmàs, la del Carme i la del Conill així com la Plaça Major.

Cal destacar que en els tres casos es tracta d’espais emblemàtics. La font de la plaça Clarà va ser construïda el 1925, la font de Plaça Malagrida el 1986 i la del passeig de Barcelona el 1990.

 

 

  • F_3_
  • F_1_
  • F_2_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat