Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Presentació de la programació d'El Petit Format Olot 2022

Una Càpsula de Teatre, entitat organitzadora d’El Petit Format, presenta tota la programació que formarà part de l’edició d’enguany d’aquest festival de teatre, que tindrà lloc a Olot des del 24 fins al 27 de novembre.

8 de novembre de 2022


You say tomato, Open door, Normalmente o viceversa, El gegant del pi, Batec, Pòsit i Rodoreda comentada són les obres que integren el cartell d’enguany. Algunes d’elles compten amb el suport d’Olot Cultura i de la Biblioteca Marià Vayreda.

Així mateix, un any més, des del festival se segueix tenint la col·laboració dels Recursos Educatius de l’Ajuntament d’Olot, i per això serà possible que els joves de 2n d’ESO dels instituts olotins puguin gaudir de tres peces de microteatre, I si..., La píndola i Zoides, en espais diversos de la ciutat.

El Petit Format és un festival de teatre que va néixer el 2015 amb un objectiu molt clar: aconseguir una unió especial entre l’espectador i l’artista. Per aquest motiu, s’ofereixen peces de companyies professionals amb una capacitat de públic bastant reduïda i es busquen indrets singulars que promoguin la intimitat entre qui dona vida a la peça i qui la rep. Una de les novetats més destacades d’enguany és que s’amplien els espais de representació, ja que tant la plaça Mercat, l’Espai Cràter, l’Escola de Belles Arts i Els Catòlics seran l’escenari d’algunes de les obres.

Amb aquesta vuitena edició, el festival s’ha convertit en una proposta cultural de referència que vol apostar per fidelitzar els espectadors de convocatòries anteriors i també per atraure’n de nous. Novament s’ha comptat amb Ramon Almeda per dissenyar el cartell, on un conjunt de peixos decideix abandonar per una estona el seu hàbitat de sempre per deixar-se sorprendre.

Totes les entrades es poden adquirir a www.elpetitformat.com i a www.olotcultura.cat.

 

 

  • _3_
  • _1_
  • _2_
  • 040922 EPF CARTELL 2022 A3_xarxes

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat