Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Incorporació de nous jocs infantils al Parc de les Mores

L’Ajuntament d’Olot aprova la memòria per al subministrament i muntatge de nous elements de joc que han de permetre ampliar l’oferta destinada als infants d’entre 6 i 12 anys.

10 de novembre de 2022


La Junta de Govern Local d'aquest dijous 10 de novembre ha aprovat la memòria valorada per al subministrament i muntatge de jocs infantils al Parc de les Mores. L’actuació preveu el subministrament i instal·lació de nous jocs per tal d’ampliar l’oferta existent d’un dels espais infantils més utilitzats de la ciutat.

El projecte preveu diversos jocs infantils i la formació de l’àrea de protecció de sorra necessària, així com el  canvi d’ubicació d’un element de joc exigent (la taula de tennis taula) i l’enderroc d’una base de formigó.

La previsió és que els nous elements se situïn en una zona actualment desocupada situada entre els arbres del parc. Constarà d’un castell de fusta amb una zona de protecció de sorra i una tirolina doble, col·locats a continuació i connectats mitjançant elements de fusta.

En concret, l’estructura en forma de castell tindrà una alçada màxima de 5’70 metres conformats com a mínim per dues torres principals connectades entre elles amb un pont pla de xarxa, que estarà protegit en un dels laterals amb un panell que simula el front d’una muralla. Per l’altra banda hi haurà una barana. Pel que fa a la tirolina, que com el castell es projecta que sigui de fusta, constarà d’un conjunt doble que connectarà amb uns elements d’equilibri format per una sèrie de, com a mínim, 6 seccions de tronc de 20 centímetres de diàmetre, com a mínim.

Una vegada aprovada la memòria valorada del nous jocs infantils del Parc de Les Mores s’avançarà en l’adjudicació dels treballs que es preveu que tinguin un termini d’execució de 16 setmanes.  Dins del programa de renovació i millora dels parcs infantils, aquest 2022 s'ha actuat al parc infantil del Firal Petit, el del Morrot, la zona esportiva de la Faja i al Parc Picasso. També s'està a l’espera que s’iniciïn les obres d’un nou espai a la falda de Batet, a tocar del carrer Xaloc, i al nou parc infantil que s’ha de construir a l’Hostal del Sol.

Olot compta amb un total de 46 parcs infantils i d'esport i salut ubicats als diferents barris de la ciutat. Aquest any, l'Ajuntament d'Olot ha doblat la inversió en manteniment, renovació i millora d’aquests espais, passant dels 20.000 als 50.000 €.

 

 

  • _6_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat