Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Novetats per al segon trimestre de l'EME

L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot enceta un nou període d’inscripcions del 12 al 23 de desembre on segueix presentant les activitats que s’han anat duent a terme des de l’inici de curs, però amb un dues novetats que s’iniciaran aquest mes de gener.

8 de desembre de 2022


L’Escola Municipal d’Expressió (EME) està a punt d’iniciar el segon trimestre. Durant el primer trimestre, l’EME ha consolidat especialitats noves o de recent incorporació i, aquest segons trimestre, torna a posar en marxa noves formacions com l’especialitat d’Escriptura Creativa i la de Tractament de la Imatge Digital, que s’incorporen a la gran oferta formativa de l’escola.

L’escriptora Jenni Rodà serà la professional responsable de tirar endavant la primera d’elles mentre que la dissenyadora Teia Boada s’encarregarà de formar els alumnes en tractament d’imatges. Amb aquestes dues noves disciplines s’amplia i diversifica encara més el ventall de propostes diferents que ofereix l’EME amb la idea de poder arribar a més persones amb inquietuds creatives.

L’EME forma part de les taules de treball del projecte “Educació 360”, ja que, des de fa anys, el projecte educatiu de l’Escola està encarat cap al concepte fonamental que promou Educació 360.

Amb una matrícula de més de 350 alumnes de totes les edats i repartits en 21 tallers actualment compta amb una plantilla de 16 docents. L’oferta formativa disposa d’una àmplia diversitat d’horaris i disciplines artístiques per tal que l’Escola sigui el màxim d’accessible i inclusiva.

Podeu trobar tota la informació i inscriure-us a través del web de l’Escola Municipal d’Expressió: http://escolaexpressio.olot.cat/.

En cas de dubtes o consultes podeu trucar al telèfon 972 26 68 47 o enviar un correu electrònic a  escolaexpressio@olot.cat. Les matrícules s’obren el dilluns 12 de desembre i finalitzaran el divendres 23 del mateix mes.

 

 

  • CARTELL EME A4
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat