Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Una nova carrossa dinàmica i amb moviment, novetat de la cavalcada dels Reis d’Orient a Olot

300 patges i princeses desfilaran pels carrers d'Olot acompanyats de Ses Majestats en el recorregut habitual des de la Plaça Clarà i fins als trons del Firal. A partir del 2 de gener, es podrà visitar el campament Reial a la Plaça Clarà. Les entrades es podran descarregar a la pàgina web d'Olot Cultura a partir del divendres 30 de desembre a les 10 h del matí.

15 de desembre de 2022


El dia 5 de gener a la tarda Melcior, Gaspar i Baltasar -acompanyats de 300 patges- faran el recorregut habitual pels carrers d'Olot: sortiran de la Plaça Clarà, enfilaran el carrer Mulleras, continuaran pel carrer Serra Ginesta, pujaran el Carrer Major i, ja a peu, passaran pel Passeig d'en Blay fins a arribar als tres trons reials, que estaran situats al Firal Petit.

Cada any la comitiva reial porta alguna sorpresa a la capital de la Garrotxa. Aquest any els Reis han decidit renovar la carrossa dels regals. Serà un carrossa interactiva i amb moviment per veure com de forma màgica surten els regals de Ses Majestats i compleixen tots els somnis dels nens i nenes d'Olot.

 

Un any més, tindrà lloc el concurs de fanals Miquel Gou.

Serà després de la Cavalcada i hi podran participar tots els nens i nenes que ho desitgin, sempre i quan presentin fanals de fabricació casolana. Un cop els reis s'hagin assegut als trons es lliurarà el fanal als patges que els recullin al Petit Firal. Cada concursant rebrà un petit obsequi per haver-hi participat. El jurat format per artistes locals que faran públic el veredicte a les 21h. Enguany, els Reis i tota la comitiva desfilaran sense mascareta amb la tranquil·litat d'haver dit adeu a la pandèmia.

 

El campament reial s'instal·la a la Plaça Clarà

Pel que fa a el campament reial, que arriba a la ciutat uns dies abans, s'instal·larà a la Plaça Clarà, com ja és tradició, els dies 2, 3 i 4 de gener.

Tal i com es va fer l'any passat, per evitar les llargues cues i l'espera de moltes famílies, es torna a apostar per la venda d'entrades gratuïtes per internet. Un sistema que va funcionar i que es repetirà aquest any. Les entrades es podran aconseguir el dia 30 de desembre a partir de les 10h del matí a la pàgina web d'Olot Cultura https://olotcultura.koobin.cat. Es podran agafar un màxim de 4 entrades per persona, amb excepció dels menors de 3 anys que no caldrà que en tinguin.

El que no hi haurà aquest 2023, igual que l'any passat és la venda física de tiquets. S'habilitarà una cua paral·lela durant el campament per a les famílies que no tinguin entrada i s'aniran intercalant els accessos al recinte. Per visitar els patges reials i els seus personatges es posaran a disposició de tothom unes 900 entrades diàries.

 

 

  • Reis_1_
  • Reis_2_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat