Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

A presó un lladre multireincident per robatoris en immobles i comerços d’Olot

La Policia Municipal d’Olot van detenir-lo després de relacionar uns objectes intervinguts al carrer, amb un robatori en un domicili de la ciutat. Pocs dies després, els Mossos d’Esquadra de la Garrotxa el va tornar a detenir com autor d’un robatori en un establiment comercial del Nucli Antic.

22 de desembre de 2022


Entra a presó un jove de 20 anys per diversos i robatoris en immobles i comerços de la ciutat. Agents de la Policia Municipal d’Olot van localitzar-lo el passat dissabte, 17 de desembre al matí, mentre circulava pel centre de la ciutat de forma temerària amb una bicicleta. Els policies, que el van reconèixer, van aturar-lo a l’altura de l’avinguda de Girona quan portava a sobre una tauleta i un tornavís. Davant les explicacions inconnexes del jove en preguntar-li sobre la procedència del material, els agents van acabar intervenint tot el material per la sospita que pogués ser sostret.

Posteriorment els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Garrotxa varen rebre una denúncia per un robatori interior domicili, resultant que entre els objectes sostrets del domicili, hi havia la tauleta i la bicicleta havien estat intervingudes feia poques hores per la Policia Municipal. Localitzat posteriorment el jove, per agents de la Policia Municipal, varen procedir a la seva detenció i trasllat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra perquè aquests poguessin continuar amb la investigació. El jove en passar a disposició judicial va quedar en llibertat.

La matinada del dia següent, una patrulla dels Mossos d’Esquadra localitzava i detenia per segon cop al mateix jove, quan aquest era enxampat in fraganti en trencar el vidre de l’aparador d’una botiga del Nucli Antic i s’emportava diversos productes. El jove, amb múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni, va tornar a passar a disposició judicial, aquesta vegada per un robatori amb força a establiment comercial. El jutge d’Olot va decretar el seu ingrés a presó.

 

 

  • Policia Comunicat
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat