Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

70 arbres s’incorporen a diferents espais de la ciutat

Es tracta d’una setantena d’exemplars de 19 espècies que s’ubiquen a 20 espais d’Olot. Aquesta setmana han començat els treballs de renovació de l’arbrat i que formen part de les tasques de manteniment, conservació i millora de l’entorn urbà de la ciutat.

20 de gener de 2023


Ja han començat els treballs de substitució d’una setantena d’arbres que es trobaven en males condicions, havien emmalaltit o mort. Les tasques, a càrrec dels tècnics de la Fageda i sota supervisió dels Serveis Municipals i el Consorci SIGMA, es porten a terme aquestes setmanes d’hivern.

Els nous exemplars permetran substituir els arbres que ha calgut retirar en diferents punts de la ciutat. Concretament, durant aquesta setmana i la vinent, s’ha previst plantar-ne al carrer de Joan Prat i Forga, a la Plaça de les Monges, al Parc Zamenhoff, al Puig del Roser, a la carretera de Santa Pau, a la ronda les Fonts, a la ronda Fluvià, a la plaça Miquel Martí i Pol, al passatge Artigas, als Valls Nous, a la carretera de Riudaura, a l’avinguda Onze de Setembre, a la plaça de les Rodes, a la plaça de Santa Magdalena, a l’avinguda de Santa Coloma, a la plaça Montolivet, avinguda Girona, carrer del Puig Astrol i al volcà Montsacopa.

Els nous arbres són de 19 espècies (aurons, bedolls, lledoners, freixes, pomeres, cirerers, alzines, roures o til·lers, entre altres) que s’han escollit en funció de la tipologia d’arbres que hi havia anteriorment. D’aquí a dos mesos està previst que arribin més exemplars per replantar en altres indrets de la ciutat.

 

 

  • F_2_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat