Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

El Garrotxa Approp regala 3.000 € en premis

Els proppers podran fer rodar la ruleta del Garrotxa Approp i aconseguir premis només per validar les seves compres entre el 30 de gener i el 31 de març.

23 de gener de 2023


Garrotxa Approp, el projecte de foment de l’economia local de la Garrotxa que ja compta amb gairebé 9.000 proppers, premia als seus usuaris amb diners directes a la guardiola per incentivar properes compres. Concretament, entre el 30 de gener i el 31 de març, per cada compra que faci l’usuari escanejant el seu QR del Garrotxa Approp en qualsevol establiment adherit de la comarca, podrà fer rodar la ruleta del projecte. Aquesta ruleta apareixerà en la pantalla de l’usuari després de cada compra i tindrà premis d’entre 1 i 15 €.

En total es repartiran 3.000 € en premis pels usuaris. Quantes més compres faci l’usuari, independentment de l’import, més vegades podrà jugar a la ruleta i obtenir premis. Els diners que guanyi fent girar la ruleta es carregaran automàticament a la seva guardiola virtual del Garrotxa Approp i li serviran per seguir comprant a través de l’aplicació als establiments adherits al projecte.

La ruleta del Garrotxa Approp és la primera campanya del 2023 que promou l’app per fomentar el consum local. En paral·lel, també es continuarà premiant als usuaris més fidels de l’aplicació, a través del propper del mes (actiu des del març de 2022): es tracta d’un premi de 20 € per gastar a través de la plataforma, concedit mensualment a la persona que més vegades utilitza l’aplicació durant aquell mes en qüestió.

Garrotxa Approp està preparant noves campanyes per aquest any 2023: només cal estar alerta a través de l’aplicació, del perfil d’Instagram del projecte @garrotxa.approp i la pàgina web www.garrotxaapprop.cat.

Garrotxa Approp és un projecte de col·laboració entre diverses entitats del territori com l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, el Mercat d’Olot, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa i DinàmiG. Des de la seva posada en marxa ha generat gairebé 94.000 vendes que han suposat 4,6 milions d’euros per la comarca.

 

 

  • Pots_IG_ruleta_GA
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat