Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Una vintena d'activitats al +MOT 2023

Xerrades, espectacles teatrals, exposicions, tallers i clubs de lectura fan créixer el MOT a les dues ciutats.

24 de gener de 2023


Sota el paraigües del +MOT, entitats i associacions de Girona i Olot organitzen una sèrie d’activitats al voltant de la temàtica de l’edició del MOT. Una programació que, aquest any, està formada per més d’una vintena d’activitats.

El programa +MOT a Girona consta d’un curs monogràfic d’escriptura sobre literatura policíaca; un club de lectura en italià a partir d’una obra de Massimo Carlotto, o una activitat de poesia per a joves, a més de xerrades, exposicions i taules rodones, entre d’altres.  A Olot, es fa un Club de lectura; una guia de pel·lícules vinculades a la temàtica de la por; una sessió de Cine Club; una exposició dels alumnes de l’Escola d’Art i una altra dels de l’Escola Municipal d’Expressió, i també xerrades i altres mostres, a més de dues propostes d’arts escèniques.

Un programa que supera les vint activitats que serveixen per escalfar motors i fan créixer el festival i la literatura.

 

CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS +MOT

El +Mot és possible gràcies a la complicitat entre el festival i el teixit associatiu i, sobretot, a l’esforç que fan les entitats per sumar-se al MOT, algunes de les quals hi treballen ja d’una edició per l’altra. Fan possible el +MOT 2023 a Girona l’Aula d’Escriptura, Centre Cultural la Mercè; el Bòlit; la Llibreria Linguae; el Museu d’Història de Girona; l’Estació-Espai Jove; l’Institut d’Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i el Teatre Municipal de Girona. I a Olot, les Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa; el Cine Club Olot; l’Escola d’Art d’Olot; l’Escola Municipal d’Expressió; el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa, i Òmnium Garrotxa a més dels propis equips de l’Àrea de Cultura i Educació de la ciutat.

 

 

  • noticia_mesmot2

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat