Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Novena edició del Run4Cancer

El pròxim 5 de febrer la ciutat acull una nova edició de la marxa organitzada per la Fundació Oncolliga per recollir fons per a la investigació del càncer.

25 de gener de 2023


El pròxim 5 de febrer torna la Run4Cancer a Olot. Un any més, les delegacions d’Oncolliga a la Garrotxa han unit forces per tirar la novena edició d’aquesta prova esportiva sortirà davant del pavelló del recinte firal de la capital garrotxina.   

La sortida es farà simultàniament a les 9 del matí en una dotzena de poblacions gironines i, com sempre, en el cas d’Olot s’ofereixen dos recorreguts, un de cinc quilòmetres i un altre de deu quilòmetres.

A més, amb la voluntat d’agrair la col·laboració ciutadana, els inscrits abans del 26 de gener disposaran d’un obsequi: una gorra i un totebag. Els detalls es podran recollir a Olot el dissabte 4 de febrer, de 4 a 7 de la tarda, o el mateix dia 5 de febrer, de 7.30 a 8.30 h del matí. Durant aquest mateix horari, tothom que hi estigui interessat podrà inscriure’s. A part, com a novetat, la delegació de Sant Jaume de Llierca, també ha muntat un punt de recollida i inscripcions el 4 de febrer, a la plaça Mercat, de 9 del matí fins a les 13 h del migdia.

La cursa, amb un donatiu de 10 €, sortirà des del recinte firal d’Olot i recorrerà la zona del parc de Pedra Tosca. Tothom que hi estigui interessat pot participar-hi, corrents o caminant. Tots els diners i aportacions recollides es destinaran a la Fundació Oncolliga Girona amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer, que enguany cau el dia anterior de la prova.

Les inscripcions anticipades es poden fer en línia a través del web de l’Oncolliga Girona: www.oncolligagirona.cat o directament el dia abans i el mateix dia de la prova solidària.

 

 

  • Run4Cancer
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat