Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Inscripcions per al tercer trimestre de l'EME

 

Del 20 al 30 de març l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot enceta un nou període de matriculacions per a les formacions del tercer trimestre.

15 de març de 2023


Durant el primer trimestre d’aquest curs, l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot (EME) va engegar noves formacions tals com el curs d’Escriptura Creativa o el Tractament de la Imatge Digital que, aquest tercer trimestre, es consoliden assolint un gran nombre de participants. A part, per aquest tercer i darrer trimestre, el centre educatiu segueix amb les especialitats per a la mainada, amb el mateix esperit de servei i d’inclusió així com voluntat proactiva de participar en la formació i vida educativa i social d’Olot.

Per això, a les portes del tercer trimestre, l’EME porta a terme del 20 al 30 de març, període d’inscripcions i matriculacions per al tercer trimestre.

Amb aquestes dues noves disciplines s’ha aconseguit ampliar i diversificar encara més el ventall de propostes diferents que ofereix l’EME amb la idea de poder arribar a més persones amb inquietuds creatives.

Amb una matrícula de més de 421 alumnes de totes les edats per alguns dels 22 tallers que s’ofereixen, el centre compta amb una plantilla de 16 docents: Elena Güell, Mariona Piris, Irina Julià, Pep Sau, Aleix Planagumà, Carlota Rodríguez, Èlia Teis, Àngel Rigall, Laia Vers, Mag Nani, Ignasi Busqueta, Laia Amores, Anna Aumatell, Teia Boada, Jenni Rodà i Tavi Algueró.

Pel que fa a l’oferta formativa, el centre disposa d’una àmplia diversitat de disciplines artístiques i horaris per tal que l’Escola sigui el màxim d’accessible i inclusiva per a totes les persones. A part, forma part de les taules de treball del projecte “Educació 360”, ja que, des de fa anys, el projecte educatiu de l’Escola està encarat cap al concepte fonamental que promou Educació 360.

 

| Podeu trobar més informació de les formacions impartides i inscriure-us a través del web de l’Escola Municipal d’Expressió: http://escolaexpressio.olot.cat/.

| En cas de dubtes o consultes podeu trucar al telèfon 972 26 68 47 o enviar un correu electrònic a escolaexpressio@olot.cat. El període de matriculació per aquest tercer trimestre finalitzarà el pròxim dijous 30 de març.

 

 

  • ANUNCI COMARCA
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat