Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Arriben els cursos d’estiu 2023 de la FES d'Olot amb una àmplia oferta

Seguretat alimentària, xarxes socials, electricitat industrial, perspectiva de gènere a les aules, ACTIC, Artteràpia per a docents, prevenció i transformació de conflictes, primers auxilis, són només algunes de les formacions que ofereix la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot.

22 de maig de 2023


La primera proposta és un curs sobre Seguretat alimentària: manipulació i control d’aliments pel 29 i 30 de maig (6 hores) pensat per a totes les persones que manipulen aliments en el seu àmbit professional. L’objectiu del curs és garantir que els professionals del sector alimentari siguin conscients de les normes i regulacions vigents i que puguin aplicar-les de manera efectiva en el seu treball diari per garantir la seguretat dels seus clients o usuaris.

Les xarxes socials ens permeten connectar, crear continguts, compartir-los i difondre’ls per tal de donar a conèixer tot allò que es vol comunicar. Per aquest motiu s'ha programat, pel dia 26 de maig (5 hores) un taller sobre la Gestió efectiva de xarxes socials per negocis, on es tractaran els temes principals relacionats amb les xarxes socials, des de la creació de perfils fins a les anàlisis de resultats. Aquesta formació és de nivell inicial.

Electricitat industrial, és un curs, de 40 hores, en format intensiu i en horari de tardes que començarà el dia 5 de juny. Aquesta formació vol capacitar als alumnes per tal que puguin desenvolupar adequadament funcions de manteniment elèctric industrial. Aquesta formació es farà a les instal·lacions de l’Institut Garrotxa.

La celebració de la revetlla de Sant Joan s'acosta, i per aquesta raó, s'ha programat un taller d'elaboració de coques de Sant Joan per tots aquells i aquelles que vulguin endinsar-se en la tradició culinària i en les tècniques bàsiques per a la preparació d'aquestes postres tan típiques de la gastronomia catalana. Tindrà lloc el dia 13 de juny amb una durada de 4 hores.

Una altra proposta és el curs sobre Com incorporar la perspectiva de gènere i de diversitat afectiva, sexual en l’àmbit educatiu per tal de donar eines per aplicar la perspectiva de gènere en les formacions per entendre les desigualtats de gènere a l’entorn laboral, introduir exemples de gènere, fomentar la participació i la igualtat, i donar eines per combatre les desigualtats de gènere. Tot per ajudar a crear societats més justes i equilibrades, en les quals homes i dones es tracten amb igualtat i respecte. Seran 15 hores de formació els dies 29 i 30 de juny.

Es continuarà amb la proposta d’apropar les competències digitals a tothom qui ho necessiti amb un curs d’ACTIC nivell mitjà en format presencial i intensiu les primeres tardes de juliol amb inici el dia 3 de juliol i una durada de 24 hores de formació. L’objectiu del curs serà que l’alumne es pugui presentar a la prova oficial ACTIC Mitjà amb garanties per la seva superació.

Per setè any portem una nova edició del curs d’Artteràpia per a mestres i docents: una altra mirada cap a l’alumne, dirigit especialment a professionals que treballen directament en el camp de la infància i l’adolescència com a mestre, professors i educadors i volen sumar coneixements i reflexionar sobre un altre tipus d’escolta que permet acceptar, acompanyar, donar seguretat i sostenir al nen i al jove en tot allò que esdevingui per tal d’afavorir-lo en la millora de la seva integració emocional. En total seran 15 hores de formació amb inici el dia 3 de juliol.

Prevenció i transformació de relacions conflictives en les organitzacions és una formació de 4 hores el dia 7 de juliol destinats a totes aquelles persones que busquen desenvolupar les seves habilitats en les relacions socials i laborals, ja que el seu enfocament és el desenvolupament personal en l’àmbit professional.

I es tanca el programa d’estiu amb un curs de primers auxilis que es durà a terme amb la col·laboració de la Creu Roja i l’Hospital d’Olot i tindrà lloc al juny amb una durada de 15 hores. L’objectiu de la formació serà adquirir les competències i les destreses bàsiques en primers auxilis que permetin donar una primera resposta a una situació d’emergència.

Un any més, el programa compta amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament per alguns dels cursos. Tots els cursos són bonificables per la Fundae.

 

| Trobareu tota la informació sobre les inscripcions, les dates i els horaris al web de la FES, trucant al 972 26 21 28 i a fes@olot.cat

 

 

  • Cartell-FES-Estiu-quadrat
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat