Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Entrades per ‘En valor. Gala de l’Esport olotí’

L’Ajuntament d’Olot i el setmanari ‘La Comarca d’Olot’ impulsen aquest acte de ciutat que té per objectiu reconèixer els mèrits esportius aconseguits pels esportistes olotins i posar en valor l’esport olotí. Des d’avui a les 18 h es poden reservar entrades (gratuïtes) per assistir a l’esdeveniment.

7 de febrer de 2024


El Teatre Principal d’Olot serà l’emplaçament que acollirà la primera edició de ’En valor. La Gala de l’Esport olotí’ que se celebrarà el proper dilluns 19 de febrer a les 19 h. L’acte de ciutat i obert a tota la ciutadania comptarà amb l’assistència d’una setantena d’esportistes de 26 disciplines esportives.

La celebració té l’objectiu de convertir-se en un reconeixement anual a l’esport amb la voluntat de premiar els mèrits, les trajectòries i les efemèrides d’esportistes, equips i clubs de la ciutat així com remarcar la importància i potència de l’esport olotí.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament d’Olot i el setmanari ‘La Comarca d’Olot’ i en aquesta primera edició s’ha previst entregar guardons als esportistes que durant el 2023 hagin aconseguit un primer lloc en un campionat català, hagin fet podi en un campionat estatal o bé hagin participat en un campionat europeu, mundial o en alguna competició internacional rellevant.

També es lliuraran guardons commemoratius a l’esportista, a l’equip i al club més destacats i, a criteri del jurat, també es poden reconèixer altres mèrits, trajectòries, valors o efemèrides. Tots els premiats seran obsequiats amb una medalla commemorativa, col·leccionable i exclusiva dissenyada per l’artista Rosa Serra del color Pantone marcat de l’any anterior.

 

Reserva d’entrades gratuïtes

Totes les persones interessades a assistir-hi poden reservar la seva entrada (gratuïta) a través d’aquest enllaç. Les entrades estaran disponibles a partir d’aquest dimecres 7 de febrer a les 18 h (cada persona podrà reservar fins a un màxim de 4 entrades).

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat