Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

SUBVENCIÓ IBI SOLARS CEDITS UTILITZACIÓ PÚBLICA

Hisenda > Cadastre-IBI

Descripció

És una subvenció del 100% de l'import del rebut de l'IBI per als solars cedits temporalment per a utilització pública. Caldrà petició raonada de l’interessat i acord de l’Ajuntament.

Qui ho pot demanar

Qualsevol propietari o representants legals.

Com es fa

Les persones físiques poden presentar la sol·licitud a l’oficina d’Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Olot amb cita prèvia o de manera telemàtica.
Els subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb l’administració, segons l’article 14 de la Llei 39/2015 (persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants), ho hauran de presentar obligatòriament de forma telemàtica.

Preguntes

 

Documents necessaris

Fotocòpia del NIF.

Quan es pot demanar

Tot l'any.

Legislació:

Ordenança fiscal 2.1.1 IBI Impost sobre béns immobles.

Termini

Dos mesos.

Formes de tramitació

Internet

Els subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb l’administració, segons l’article 14 de la Llei 39/2015 (persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants), ho hauran de presentar obligatòriament de forma telemàtica mitjançant una instància genèrica electrònica acompanyada de la documentació necessària que s'especifica a l'apartat corresponent.
Les persones físiques poden escollir també aquest mitjà de presentació.
Iniciar el tràmit:

Presencial

Les persones físiques poden fer aquest tràmit presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb cita prèvia. Demaneu cita prèvia a citaprevia.olot.cat o directament des de la part superior dreta "Enllaços relacionats".

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat