Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Inici >

GUIA DE RECURSOS EDUCATIUS: SOL·LICITUD D'ACTIVITAT

Educació, Cultura, Joventut i Esports > Educació i joventut

Descripció

La Guia de Recursos Educatius és un recull, elaborat i coordinat per l'Àrea d'Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Olot que reuneix el conjunt d'activitats que provenen de diverses iniciatives socials (entitats, associacions, serveis, institucions...) amb una clara voluntat educativa.

Comprèn activitats com visites, xerrades, tallers, exposicions, audicions o actuacions, i vol ser un recurs útil per als educadors i educadores a l'hora de dur a terme la seva tasca. Aquestes activitats estan estretament vinculades als continguts que inclou el currículum escolar en els diferents nivells educatius.

Qui ho pot demanar

Educadors i educadores d'educació infantil, primària, secundària obligatòria i secundària post obligatòria d'Olot i la comarca de La Garrotxa.

Com es fa

Cal fer la sol·licitud a través de: http://recursoseducatius.olot.cat/

Import

L’import és diferent en funció de l’activitat sol·licitada (vegeu la Guia de Recursos Educatius per a més detalls).

Formes de tramitació

Internet

Aquesta informació té únicament caràcter orientatiu.
Així doncs, no modifica ni substitueix les disposicions normatives que regulen els diferents procediments administratius ni, per tant, pot originar drets o obligacions que no estiguin previstos per la legislació.

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat