Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Inici >

SERVEI D'ORIENTACIÓ LABORAL MAS LES MATES - DinàmiG

Promoció i Consum > Promoció

Descripció

Dins el Servei d’Ocupació del Mas les Mates s’ofereix un servei d’acompanyament i assessorament en el procés de recerca de feina o millora laboral. A través d’un servei personalitzat i partint de la metodologia per competències es treballa amb la persona per tal d’acostar-la a l’assoliment del seu objectiu laboral. 

Qui ho pot demanar

Qualsevol persona que disposi de DNI/NIE i permís de treball vigent i que prèviament s'hagi registrat al servei.

Com es fa

Una vegada feta la inscripció la persona pot demanar una sessió individual per valorar el seu cas i iniciar l’orientació.
Es pot demanar l’hora presencialment adreçant-se a la recepció o bé telefònicament trucant al 972 26 78 12.

Documents necessaris

Cal portar:

  1.  DNI/NIE.
  2.  CV (en cas que en tinguin).

Tràmits previs

Haver fet el registre al servei.

Tràmits posteriors

Un cop apuntat a la borsa de treball, és aconsellable passar de tant en tant i mentre s'està buscant feina, per mirar les ofertes disponibles al plafó.

Import

Tràmit gratuït.

Formes de tramitació

Telèfon

Telèfon

972267812

Horari d'atenció

De dilluns a dimecres de 9:00 a 14:00h i de 15:30 a 18:00h.
Dijous i divendres de 9:00 a 14:00h.

Presencial

Es parteix d’una metodologia per competències, des de la qual es considera que qualsevol persona atresora un capital competencial (unes destreses, habilitats, capacitats...), i des de l’orientació es treballa perquè la persona en prengui consciència. Una vegada identificat, s’ajuda la persona a incorporar aquest capital competencial en el seu CV i que alhora sigui capaç de defensar-lo en un procés de selecció, partint sempre dels interessos i els objectius laborals de la persona.
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat