Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Inici >

OCUPACIÓ VIA PÚBLICA AMB TAULES INFORMATIVES

Via Pública > Activitats a la via pública

Descripció

Autorització municipal per ocupar la via pública amb una taula informativa, de manera esporàdica, per exercir-hi una activitat no lucrativa.

Qui ho pot demanar

Tothom.

Com es fa

La tramitació es pot fer presencialment a l’OAC de l’Ajuntament d’Olot amb cita prèvia (només persones físiques), o bé telemàticament (persones físiques i obligats a relacionar-se telemàticament amb les administracions públiques). Per tràmits telemàtics cal tenir un certificat digital o l'idCAT Mòbil.

Documents necessaris

Instància on hauran de constar les dades del sol·licitant (NIF, adreça, telèfon), l'activitat que es pretén desenvolupar, la ubicació, la data i l'horari.

Quan es pot demanar

Tot l'any.

Legislació:

Ordenança de convivència i via pública.

Import

Segons ordenança fiscal vigent.

Termini

15 dies.

Formes de tramitació

Internet

Els subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb l’administració, segons l’article 14 de la Llei 39/2015 (persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants), ho hauran de presentar obligatòriament de forma telemàtica.
Iniciar el tràmit:

Presencial

Persones físiques. Cal demanar cita prèvia a citaprevia.olot.cat o directament des de la part superior dreta "Enllaços relacionats".
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat