Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Inici >

ACCÉS AMB VEHICLE AL VOLCÀ MONTSACOPA - ERMITA DE SANT FRANCESC

Promoció i Consum > Promoció

Descripció

Autorització municipal per accedir dalt del volcà Montsacopa en vehicle per causes de mobilitat reduïda o activitats organitzades en aquest espai.

Qui ho pot demanar

Persones amb mobilitat reduïda i els responsables de les activitats que es sol·licitin dur a terme en aquest espai segons el procediment corresponent.

Com es fa

Cal presentar una sol·licitud a DinàmiG (C. de Tomàs de Lorenzana, 15) o a l'OAC de l'Ajuntament d'Olot (cal reservar cita prèvia si l'accés s'ha previst amb antel.lació).
També es pot demanat telemàticament a través d’instància genèrica electrònica (cal disposar de certificat digital o idCAt Mòbil) acompanyada de la sol·licitud degudament complimentada. Les persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants que ho hagin de demanar en motiu d'alguna activitat ho hauran de presentar obligatòriament de forma telemàtica.
Les sol.licituds es gestionaran sempre i quan hi hagi temps material per fer-ho per aquest motiu, es recomana sol.licitar-ho amb la major antel.lació possible.

Documents necessaris

Sol.licitud d'accès amb vehicle al volcà Montsacopa.

Si es demana amb una instància genèrica electrònica cal fer constar el motiu de l'accés al volcà, la data i l'hora en la que es vol accedir i matrícula i model del vehicle.

Quan es pot demanar

Tot l'any.

Tràmits posteriors

Es contactarà amb l'interessat per explicar el procediment d'accés i enviar l'acreditació corresponent per accedir al volcà que caldrà mostrar ben visible en el vehicle.

Formes de tramitació

Internet

Cal presentar la instància genèrica electrònica adjuntant la sol·licitud degudament complimentada.
Iniciar el tràmit:

Presencial

Per la presentació a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Olot cal reservar cita prèvia a citaprevia.olot.cat o directament des de la part superior dreta "Enllaços relacionats".
Les persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants ho hauran de presentar obligatòriament de forma telemàtica.
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat