Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Oxfam Intermon Trailwalker

Esports
OES_43559

Del 21 de maig de 2022 al 22 de maig de 2022


Descripció

Les comarques gironines acolliran el cap de setmana del 21 i 22 de maig una nova edició de l'Oxfam Intermón Trailwalker, després de dos anys en què la pandèmia ha impedit la seva celebració. La prova és un desafiament esportiu en equip (4 marxants i dues persones d'equip de suport) que consisteix en recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores o 50 quilòmetres en un màxim de 16 hores. Totes dues proves tindran com a punt d'inici el municipi d'Olot que torna a ser l’espai de referència d’aquest repte esportiu solidari.


La sortida des d’Olot serà el dissabte 21 de maig des del Pavelló Firal d'Olot i comptarà la participació de voluntariat que donarà suport tant en les inscripcions com en l’inici de la sortida. Les instal·lacions estaran adaptades per a persones amb mobilitat reduïda i hi haurà un servei d’atenció mèdica pels participants disponible.

Enguany la Trailwalker comptarà amb l’Edurne Pasaban com a nova ambaixadora d'aquest esdeveniment esportiu. L'alpinista i primera dona a tot el món a aconseguir coronar els 14 vuit mils serà la impulsora d'aquesta edició contra la crisi climàtica.

 

| Tota la informació a: https://trailwalker.oxfamintermon.org/es

 

Horari

Tot el dia

Organitza

Oxfam Intermón

Llloc

Sortida: Olot

Preu

Els equips han d'aconseguir per a la seva inscripció, 500€ per a la distància de 10 quilòmetres i de 1.500 per a la prova de 100 quilòmetres. Amb els fons recaptats, Oxfam Intermón realitzarà projectes a Àfrica i Amèrica Llatina per a garantir l'accés a l'aigua potable.

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat