Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Rutes saludables a Olot

Esports, Solidaritat i cooperació
2023-10-6-rutes-saludables-a-olot

24 de novembre de 2023


Descripció

L’Associació Contra el Càncer a Girona ha creat aquestes activitats de prevenció destinades a la població general per a conscienciar i animar a totes aquelles persones que no tenen la malaltia, promovent hàbits de vida saludables com sortir a caminar habitualment i tenir una vida activa en companyia d'altres persones. 

Vine a caminar i millora el teu estil de vida!

Gaudirem dels beneficis de l'exercici i de l'aire lliure. Apunta't i augmenta el teu nivell d'activitat física, amb una cosa tan senzilla com sortir a caminar. Moure't et pot salvar la vida!

Inscripcions: 972 201 306 · activitatsgirona@contraelcancer.es o des de l’enllaç https://bit.ly/RutesSaludables2023

 

Més informació

L'activitat constarà d’un grup que es reunirà els divendres a les 16 hores a la capital de la comarca de la Garrotxa, concretament, al pàrquing del Parc Nou. Fins al 15 de desembre, el grup es reunirà setmanalment per a realitzar caminant un itinerari de cinc quilòmetres a la localitat, amb una durada aproximada d'una hora.


“Rutes Saludables” és un espai de promoció de l’activitat física, però no és una activitat esportiva, per tant, el paper dels voluntaris i voluntàries de l’Associació Contra el Càncer consistirà a acompanyar i motivar a les persones que participin; informar de les característiques de la ruta i registrar les dades necessàries per a poder mesurar si l’activitat ha servit a les persones participants per a incrementar l’exercici que realitzen habitualment.


Actualment, el programa també està actiu a les poblacions gironines de Girona, Quart, Salt i Vilafant.

 

Horari

16 h

Organitza

Associació Contra el Càncer

Llloc

Aparcament del Parc Nou

Preu

Gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat