Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Tarifa Plana d'Impostos

Plans

Observacions

Obert el termini per acollir-se a la Tarifa Plana d’impostos. Tothom qui vulgui pot sol.licitar el pagament d’impostos en nou mensualitats. Les persones que ja disposen d’aquesta mesura se’ls renovarà automàticament.


 

Amb la voluntat de facilitar al màxim als ciutadans el pagament dels tributs, l’Ajuntament d’Olot impulsa una nova edició de la Tarifa Plana d’Impostos. Un cop més, els ciutadans que ho desitgin podran pagar tots els tributs municipals repartits en 9 mesos, sense cap cost addicional.

Les persones que ja s’hi han acollit en edicions anteriors se’ls renovarà automàticament de cara a l’any que ve. En aquest sentit, tots ells seran notificats per carta on se’ls informarà de l’import, venciment i mensualitats.

Aquest és un procediment gratuït al qual pot acollir-s’hi qualsevol persona a títol individual o empresa i que inclou tots els tributs que es cobren anualment com l’impost de vehicles, la taxa d’escombraries, l’impost de béns immobles (IBI) o l’impost sobre activitats econòmiques (IAE). Per sol·licitar-ho cal adreçar-se personalment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot amb cita prèvia. Es pot reservar cita prèvia a citaprevia.olot.cat.

 

Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot

Passeig Ramon Guillamet, 10 | 972 27 91 01

 

Pla_pagaments_Aj_2022-2023_web.jpg

 

 

Data inici

17 d'octubre de 2022

Data final

31 de desembre de 2023
  • Tarifa_Plana_Impostos

Documentació adjunta

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat