Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Doble sessió del concert de Festes del Tura

Festes del Tura

La Principal de la Bisbal ha ofert una doble sessió del concert de Festes que s’ha fet al Parc Nou. El Seguici Popular que s’adapta i estrena format és una altra de les novetats de la programació d’aquest dimarts. El concert de la Suu tancarà el quart dia d’activitats de Festes del Tura que ha comptat amb les actuacions de Lali Begood, Agnès Algueró i Jessica Mellado i Paula Grande i Anna Ferrer. 

7 de setembre de 2021


El Parc Nou d’Olot ha estat l’escenari del concert de Festes. La Principal de la Bisbal ha presentat un viatge musical per les músiques més representatives d’arreu del món a través de la música lírica, eles cançons de caire més popular, la sardana i la música instrumental. Una proposta que s’ha pogut escoltar a les 12h del migdia i a 2/4 de 5h de la tarda al Parc Nou.

Lali BeGood ha obert el quart dia de Festes del Tura. A la plaça de braus s’ha pogut veure aquest espectacle familiar i transversal dirigit a grans i petits. En aquest mateix escenari, han actuat aquesta tarda Agnès Algueró i Jessica Mellado. Algueró hi ha presentant el seu primer disc Bosc Endins, creat i gravat a Batet de la Serra, mentre que Mellado ha interpretat Desordenado, el tercer disc de la cantant olotina. 

A les 8h del vespre començarà la primera de les dues sessions del Seguici. Aquest any i a causa de les mesures de prevenció de la COVID, s’adapta i es reestrena en un format sense cercavila que a la plaça Major farà brillar al màxim les peces de la faràndula històrica i les entitats de cultura popular de la ciutat.

Paula Grande i Anna Ferrer actuaran aquesta nit a la plaça de braus abans de l’últim concert del dia i un dels més esperats de Festes del Tura: el de la cantant Suu al Parc Nou.

Les Festes del Tura finalitzaran demà dimecres 8 de setembre. Els dos balls del Gegants, Cabeçuts i Cavallets obriran el dia de la festivitat del Tura, patrona de la ciutat, que continuaran amb el toc de campanes, la tornaboda i moltes altres activitats. L’espectacle pirotècnic i el ball de les espelmes seran les últimes activitats de les Festes del Tura 2021.

 

| Podeu consultar tota la informació i la programació diària al nou web de Festes del Tura al portal de l’Ajuntament d’Olot: https://www.olot.cat/festes-del-tura.htm així com l’app de Festes.

| També podeu seguir les activitats a través dels perfils de Twitter, Facebook i Instagram de l’Ajuntament d’Olot i de Festes del Tura. Les etiquetes oficials de les Festes del Tura són: #FdT21 #FdT #FestesdelTura.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat