Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Projecte de lavabo adaptat a l’Estadi Municipal, lavabo adaptat al local Proa 16 i substitució de l’Ascensor de l’edifici Hospici

Import concedit

50.000 €

Actuacions

El projecte té com a objectiu millorar l’accessibilitat a tres equipaments municipals diferents.

La primera d’elles és la construcció d’un lavabo adaptat en un local municipal perquè les entitats puguin utilitzar-ho. La segona actuació fa referència a la construcció d’un lavabo adaptat a l’estadi municipal d’Olot, seu actual de la Unió Esportiva Olot. Els darrers anys s’han portat a terme reformes però no s’ha actuat en aquesta línia. La tercera actuació es basa en la instal·lació d’un ascensor nou a l’Hospici d’Olot, seu de diversos departaments de l’Ajuntament d’Olot, de l’Observatori Paisatgístic d’Olot i el Museu Comarcal de la Garrotxa. L’actual ascensor ha quedat obsolet i és disfuncional.

La voluntat és eliminar barreres arquitectòniques i millorar la seguretat dels usuaris i usuàries. El nou ascensor tindrà una capacitat de càrrega de 800 kg (10 persones) i amb doble porta d’accés a 90º (doble embarcament).

La finalitat és que els equipaments municipals mencionats puguin disposar d’un lavabo accessible per a persones amb mobilitat reduïda i suprimir algunes de les barreres arquitectòniques i, pel que fa a l’ascensor, dotar l’espai d’un ascensor més accessible, amb major capacitat.

 

| Programa subvenció

Programa d’ajudes per a l’impuls i foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya – Línia 6 del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Aquest programa d’ajudes forma part del Component 22 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea, mitjançant el fons Next Generation, que articula el “Pla de xoc per l’economia de les cures i reforç de les polítiques d’inclusió”, i en concret, dins la Inversió 3 relativa al “Pla Espanya país accessible” (C22.I3).

 

 

 Fons_Llibres.png

 

 

Data presentació

30 de desembre de 2022
Ajut atorgat a l’Ajuntament d’Olot per resolució del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya de 29 de desembre de 2022.
  • Hospici_1
  • Lavabos_1
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat